Buat putri - putri kesayanganku....

Blog ini adalah khusus mengenai sharing saya dan customer2 saya yang menggunakan produk Shaklee, kisah penyusuan saya sebagai EP MOM selama 2 tahun setengah, semua memori hidupku,semua kegembiraanku, kedukaanku,obsess ku dalam menghayati erti penyusuan,kebanggaan ku mengenai anak2 ku tersayang (Syasya Dan Qistyna) dan buat semua insan-insan di luar sana yang ingin berkongsi pengalamanku...Semoga setitik dakwat mampu membuat sejuta manusia berfikir tentangnya...


Sahabat2 kesayangan ummi

Doa (Ya Allah...Kabulkan Doa Kami)..

Bismillahirahmanirrahim...Ya Rahman Ya Rahim Ya Allah..Kurniakan rahmat dan kasih sayangMu ke atas kami..Berikan faedah dan kebaikan ke atas semua sahabat yang mengunjungi blog ini, kuatkan ikatan persahabatan dan ukhuwah kami dalam keberkatan Mu, murahkan rezeki kami, permudahkan lah semua urusan kami, kabulkan lah semua permohonan kami, panjangkan usia kami agar kami dapat beribadat kepada Mu dan hidupkanlah dan matikan lah kami dalam cahaya keimanan dan keredhaan Mu...amin...ya rabbalalamin...

Montage Group Intifada

Sabtu, 2 November 2013

Hott!!!It's A Miracle!!!!!

Salam sayang semua!!!

Masya Allah!!!Lama giler ummi tak update blog!!!Dah bersawang pun...hihihi...sejak kerja di tempat baru ni...memang tanggungjawab ummi makin berat!!Kerja pun bertambah2...hehehehe...

Sebenarnya post kali ni ummi nak share ttg small seminar yang ummi buat dengan Group Biz ummi, Intifada:-) Seronok sangat dapat berkongsi Rahsia Bagaimana Menjana Pendapatan Dengan Shaklee 4-5 angka sebulan!!!Tambah seronok bila Master Hj Roslan turut turun berkongsi Rahsia bagaimana beliau memperolehi ratus ribu sebulan!!!Wahhhhh!!!Macam tak percaya kan!!!Ratus Ribu sebulan!!!

Dulu pun ummi memang tak sangka, ummi boleh dapat income sampingan 5 angka!!!Itu sama dengan gaji ummi hampir 10 kali ganda tuh!!!Tapi berkat kuasa Allah SWT, Alhamdulillah, dengan 'secret recipe' yang betul...ummi skrg konsisten memperolehi 5 angka dan insyaallah sedang cuba memperolehi 6 angka sebulan!!!Aminnnn...

So, inilah gambar anak2, cucu cicit biz ummi yang hadir semasa seminar tersebut....Moga Allah permudahkan urusan mereka dan berikan rezeki yang hebat buat mereka sekeluarga!!!

Ini adalah sessi yang sangat santai dengan kehadiran anak2 yang turut menggamatkan keadaan...hehehehe...shaklee junior la katakan!!!Insya Allah selepas ini kami akan aturkan sessi begini di sebelah kuala lumpur pula:-)

Dan yang lebih mengharukan...ada montage group yang di tayangkan semasa seminar ini berlangsung:-)

video


So, buat anda di luar sana!!!Ummi ingin jemput kalian yang berhasrat untuk menjana income 4-5 angka sebulan...Jom join group Intifada!!!Insya Allah kalian akan di bimbing tentang cara untuk menjemput rezeki...dan anda akan di ajar bagaimana untuk bergerak mencapai impian anda Insya Allah:-)

Berminat untuk mencuba VITAMIN SHAKLEE????Anda boleh SMS/wassap ummi untuk mendapatkan harga diskaun...Pembelian produk Shaklee daripada ummi, akan mendapat jadual dan TIPS EKSLUSIF untuk kesan yg optimum, juga mendapat Konsultasi PERCUMA..

Wassap/sms/call ummi di 012-3975808 sekarang!!! Atau....


email ummi di nadeeyya_kk@yahoo.com Atau....



Jika anda ingin ummi hantar terus ke muka pintu anda (COD), ummi adalah pengedar sah Shaklee di Sungai Petani, Kedah dan Pulau Pinang menggunakan ID 830027...DO CONTACT ME NOW!!!











Salam sayang, 
Nadiah Khamis (Kak Nadia) 
Pengedar Sah Shaklee kawasan Sg Petani dan Pulau Pinang
Shaklee Independent Distributor[ID No : 830027]
012-3975808 (sms / wassap/viber) 
 
nadeeyya_kk@yahoo.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jom friend dgn kami di Facebook!!

Menyokong Penyusuan Susu Ibu

Menyokong Penyusuan Susu Ibu

Terima kasih kerana singgah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails