Buat putri - putri kesayanganku....

Blog ini adalah khusus mengenai sharing saya dan customer2 saya yang menggunakan produk Shaklee, kisah penyusuan saya sebagai EP MOM selama 2 tahun setengah, semua memori hidupku,semua kegembiraanku, kedukaanku,obsess ku dalam menghayati erti penyusuan,kebanggaan ku mengenai anak2 ku tersayang (Syasya Dan Qistyna) dan buat semua insan-insan di luar sana yang ingin berkongsi pengalamanku...Semoga setitik dakwat mampu membuat sejuta manusia berfikir tentangnya...


Sahabat2 kesayangan ummi

Doa (Ya Allah...Kabulkan Doa Kami)..

Bismillahirahmanirrahim...Ya Rahman Ya Rahim Ya Allah..Kurniakan rahmat dan kasih sayangMu ke atas kami..Berikan faedah dan kebaikan ke atas semua sahabat yang mengunjungi blog ini, kuatkan ikatan persahabatan dan ukhuwah kami dalam keberkatan Mu, murahkan rezeki kami, permudahkan lah semua urusan kami, kabulkan lah semua permohonan kami, panjangkan usia kami agar kami dapat beribadat kepada Mu dan hidupkanlah dan matikan lah kami dalam cahaya keimanan dan keredhaan Mu...amin...ya rabbalalamin...

Montage Group Intifada

Sabtu, 6 Disember 2014

HOTTTT!!! PROMO BULAN INI???MENGAPA SAYA KONSISTEN MENGGUNAKANNYA???

Saya percaya semua orang ingin kelihatan cantik...ingin kelihatan menawan di mata semua orang...Malah tidak keterlaluan juga jika saya katakan semua orang ingin kelihatan sempurna di mata pasangan kita.. Pelbagai cara, kaedah dan pelaburan yang kita buat demi untuk kelihatan menawan!!! Soalnya, adakah ianya selamat, berkesan dan tidak mendatangkan kesan buruk kepada kita???? Dan adakah kita sanggup melabur sejumlah wang yang banyak untuk tujuan tersebut????

 

Ini juga kisah saya sendiri...Maaf jika anda yang berkunjung ke blog saya kurang selesa...tetapi, saya lebih gemar share ttg diri sendiri berbanding orang lain...Use it, Feel the different and Share to Otherss!!!


Sejujurnya, saya telah mencuba hampir semua vitamin shaklee...paling saya addict untuk cuba selepas set untuk breastfeeding adalah set untuk kulit...

Ada pelbagai vitamin shaklee yang sgt sesuai untuk kulit...dari yang paling esklusif dan agak mahal hingga lah kepada yang mampu milik tetapi bagi saya turut memberikan impak positif!!!

Bagi saya inilah vitamin yg paling eksklusif yang sekarang saya konsisten mengambilnya setiap hari iaitu VIVIX!!! (dah nak masuk 40 an, kena bagi awet muda, hehehe...age is a number...yg paling penting adalah sihat dan awet muda!!!)


Vitamin kedua yang bagi saya agak popular adalah COLLAGEN POWDER!!! Saya pernah cuba dan kesan positif yang saya nampak adalah kulit semakin lembut dan glowing!!!

Selain itu, paling saya seronok adalah bulan ini!!! Kerana ada 2 vitamin yang paling saya dan customer suka terutama kesannya untuk RAWATAN KULIT!!!

Bulan ni Bulan Vitamin C dan Vitamin E!!!! Sangat berbaloi2 bagi penggemar set kulit shaklee!!!

Di awal pembabitan saya dengan shaklee dahulu, inilah antara vitamin mampu milik yang saya amalkan secara konsisten...

Reasons saya ambil Vitamin C ni dahulu selain daripada untuk kulit, saya turut amalkan kerana ianya sangat bagus untuk imun badan...jika saya mula rasa tak sedap badan sahaja, saya akan up kan intake pengambilan dari sebiji sahaja kepada 2 biji...banyakkan minum air suam dan insya allah sistem imun akan bertindak balas untuk mengembalikan kesihatan badan!!!`

Kenapa saya ambil Vitamin E pula selain daripada untuk kesihatan kulit???
Saya amalkan kerana saya ingin mencegah sebarang pertumbuhan yang abnormal (masa tu ramai kwn2 yg ada mslh cyst dan ketumbuhan dalam rahim)...saya juga amalkan untuk mengelakkan masalah kedinginan antara suami isteri selepas bersalin, malahan saya turut amalkannya kerana saya sayang jantung saya (semasa itu COQ HEALTH belum ada lagi di pasaran)...

Kerana itulah, hingga kini saya dan suami serta keluarga terus amalkannya kerana selain daripada kesan positifnya, kami ingin kekal sihat menjelang usia kami yang semakin bertambah!!! Orang kata PROTECTION IS BETTER THAN CURE!!!Ini adalah sebagai pagar penyakit...

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Anda ingin mencuba produk yang di maksudkan di atas?? Hantarkan wassap atau sms anda pada saya sekarang di :-
012-3975808









Nadia Khamis
Pengedar Sah Shaklee
Bergerak aktif COD di kawasan Sg Petani dan Pulau Pinang
Serta penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Indonesia.

2 ulasan:

  1. Selamat maju jaya dan semoga bahagia di samping keluarga. Jemput tambah pengetahuan tentang anak di sini:

    kenali anak anda

    BalasPadam

Jom friend dgn kami di Facebook!!

Menyokong Penyusuan Susu Ibu

Menyokong Penyusuan Susu Ibu

Terima kasih kerana singgah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails